Ασφάλεια Συναλλαγών

Η ιστοσελίδα aiomarketing.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος – ασφάλεια συναλλαγών – και των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η ιστοσελίδα aiomarketing.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Το SSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στην ιστοσελίδα μας κωδικοποιείται πριν βγει online.

Τα SSL βγαίνουν σε 3 κλίμακες, 40-bit, 128-bit και 256-bit. Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίμακα, τόσο πιο δύσκολο είναι να παραβιαστεί το κωδικοποιημένο μήνυμα. Εμείς χρησιμοποιούμε SSL 256-bit, το οποίο είναι πολύ δυνατότερο από τα αντίστοιχα των 40-bit και των 128-bit.

Επίσης, η ιστοσελίδα aiomarketing.gr διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από τη COMODO, μια διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω internet.

Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί ο κωδικός χρήστη (password) που δίνετε όταν γίνεστε μέλος της ιστοσελίδας aiomarketing.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός χρήστη. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ιστοσελίδας aiomarketing.gr καθορίζονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Η ασφάλεια συναλλαγών της ιστοσελίδας aiomarketing.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Digital Marketing – Διαφημιστικές Υπηρεσίες – Προώθηση Ιστοσελίδων - Aio Marketing Retina Logo

Αναγνώριση Πελάτη.

Τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο, το όνομα χρήστη (username) και ο κωδικός χρήστη (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον κωδικό χρήστη όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω στοιχείων και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η AiO ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ε.Ε, ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας aiomarketing.gr, δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Η ιστοσελίδα aiomarketing.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Ασφάλεια Συναλλαγών - Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία COMODO, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Ασφάλεια Συναλλαγών - Αυτόματη Αποσύνδεση.

Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 20 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση του χρήστη από την ιστοσελίδα aiomarketing.gr.

Ασφάλεια Συναλλαγών - Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall).

Η πρόσβαση στα συστήματα της ιστοσελίδας aiomarketing.gr ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/επισκέπτες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες.

Ασφάλεια Συναλλαγών - Κρυπτογράφηση.

Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σας (on-line session) με το portal πελατών, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 256-bit.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Κάθε φορά που συνδέεστε με το portal πελατών, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της ιστοσελίδας aiomarketing.gr κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 256-bit.

Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 256-bit και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της ιστοσελίδας aiomarketing.gr αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται.

Όνομα χρήστη (username) και κωδικός χρήστη (password).

Για την είσοδο σας στο portal πελατών χρησιμοποιείτε δύο στοιχεία, το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό χρήστη (password). Το portal πελατών σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλετε τον κωδικό χρήστη (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.

Απόρρητο Συναλλαγών.

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του portal πελατών. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον πελάτη/συνδρομητή στην ιστοσελίδα aiomarketing.gr, είναι εμπιστευτικές και η ιστοσελίδα aiomarketing.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Scroll to Top