Διαφημίσεις Facebook

Οι Διαφημίσεις Facebook, είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Με τις διαφημίσεις Facebook, αυξήστε την επισκεψιμότητά σας, ανεβάστε την αναγνωρισιμότητά σας και πετύχετε αύξηση των πωλήσεων.

Επιλέξτε σήμερα Διαφήμιση Facebook!!!

Διαφημίσεις Facebook - Κινητό Facebook

Το Facebook είναι μακράν το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, και οι διαφημίσεις Facebook είναι η καλύτερη ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημιστούν, να αυξήσουν τους πελάτες τους και να “συνδεθούν” με τους χρήστες τους.

Με πάνω από 900+ εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, το Facebook είναι επίσης η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Οι διαφημίσεις Facebook είναι ιδανικές για μια σειρά στόχων καμπάνιας, όπως η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας, η δημιουργία leads, η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας, οι άμεσες μετατροπές, και όλα αυτά, με επιλογές προϋπολογισμού και πληρωμών διαθέσιμες για κάθε τύπο επιχείρησης.

Επίσης οι διαφημίσεις Facebook είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε σε ευρείες και εξειδικευμένες αγορές με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Διαφημιστείτε με βάση συγκεκριμένες κοινωνικές και γεωγραφικές πληροφορίες και στοχεύστε ακριβώς το κοινό που σας ενδιαφέρει.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την βελτίωση της στόχευσης που θέλετε να κάνετε, από δημογραφικά στοιχεία όπως η ηλικία, το φύλο και η τοποθεσία, σε δεδομένα βάση ενδιαφέροντος ή σε λεπτομερή στόχευση συμπεριφοράς.

Η AiO προσφέρει πληθώρα λύσεων για να διαφημιστείτε στο Facebook και είναι σίγουρο ότι κάποιες θα ταιριάζουν στις ακριβείς απαιτήσεις της καμπάνιας σας και στον προϋπολογισμό σας.

Οι πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων όπως το Twitter ή το Instagram και πιο ιδιαίτερα το Facebook είναι η πλατφόρμα όπου οι χρήστες περνούν όλο και περισσότερο χρόνο στην καθημερινότητα τους, και είναι και το μέρος όπου όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να επενδύουν.

Διαφημίσεις Facebook

Η Διαφήμιση Facebook, είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Εάν έχετε επιχείρηση ή είσαστε επαγγελματίας σίγουρα θα έχετε σελίδα στο Facebook, θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι ο αριθμός των χρηστών που πραγματικά βλέπουν τις αναρτήσεις σας έχει μεγάλες αυξομειώσεις, είναι επίσης σίγουρο ότι η πορεία των θεάσεων και των share σας έχει μειωθεί δραματικά, γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Κατά πρώτο και κύριο λόγο οι αναρτήσεις πού κάνετε, υπόκεινται σε διάφορους περιορισμούς και δεν είναι σίγουρο ότι θα τις δουν όλοι όσοι έχουν κάνει like στην σελίδα σας. Δυστυχώς το Facebook επιλέγει ποιος θα δει τις αναρτήσεις σας και αυτό σημαίνει ότι δεν θα τις δουν όλοι.

Ενώ υπάρχουν διάφορες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να ξεπεραστεί αυτό, ο πιο εύκολος και αποδοτικός τρόπος είναι η διαφήμιση στο Facebook.

Είναι λογικό να μας πείτε ότι διστάζετε να πληρώσετε για κάτι που γίνεται και δωρεάν όταν “ανεβάζετε” τις αναρτήσεις σας, το αποδεχόμαστε ως αρχή, αλλά, πρέπει να εξετάσετε τις δυνατότητες που σας προσφέρει το Facebook όσον αφορά την μετρήσιμη, στοχευμένη και λογική τιμολόγηση της κάθε διαφήμισης.

Η AiO, παρέχει συμβουλευτική σε όλους τους επιχειρηματικούς πελάτες της, βλέπουμε ξανά και ξανά ιστοσελίδες να κάνουν καθημερινά πολλές αναρτήσεις στο Facebook ξοδεύοντας αρκετές ώρες την εβδομάδα, με ελάχιστο κέρδος, είτε από άποψη like, είτε από άποψη share.

Διαφημίσεις Facebook

Η Διαφήμιση Facebook, είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Ένα είναι σίγουρο, δεν πρέπει να δραστηριοποιήστε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης μόνο και μόνο επειδή το κάνουν όλοι οι άλλοι, Θα πρέπει να το κάνετε επειδή φέρνει αποτελέσματα.

Αν κανείς δεν βλέπει τι “λέτε” τότε γιατί να ενοχλείτε τους χρήστες με καθημερινές και άσκοπες αναρτήσεις, εάν δεν λαμβάνετε ερωτήσεις, ή πωλήσεις ή έστω likes και shares, τότε κάτι δεν κάνετε καλά.

Η διαφήμιση Facebook είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος στόχευσης των πελατών και αργά ή γρήγορα, εάν θέλετε να αποκτήσετε πραγματικό επιχειρηματικό όφελος από το Facebook, θα χρειαστεί να την χρησιμοποιήσετε.

Μην αποθαρρύνεστε από το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσετε, πρέπει να το δείτε ως μια αποτελεσματική μέθοδο προσέγγισης των πιθανών πελατών σας με πιο στοχοθετημένο τρόπο από ποτέ!

Η AiO εκτελεί εκτεταμένες διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook για όλους τους τύπους επιχειρήσεων και επαγγελματιών, μεγάλων, μεσαίων και μικρών, με αποτελεσματικότητα και χαμηλό κόστος.

Το Facebook έχει “μπει” στην καθημερινότητα μας, ως το κύριο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το χρησιμοποιεί καθημερινά η πλειονότητα του κόσμου και πλέον είναι “must”, καμία επιχείρηση δεν πρέπει να το αγνοεί και για κανένα λόγο.

Διαφημίσεις Facebook

Έξι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνετε Διαφήμιση Facebook.

Η διαφήμιση Facebook είναι αποτελεσματική.
Η επισκεψιμότητα του, είναι πιο υψηλή από του Google.
Το κόστος που έχει η διαφήμιση Facebook είναι χαμηλό.
Στο Facebook υπάρχουν πέντε εκατομμύρια Έλληνες χρήστες.
Η διαφήμιση Facebook είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη.
Δυνατότητα για μεγάλη στόχευση συγκεκριμένου κοινού.

Διαφημίσεις Facebook

Η Διαφήμιση Facebook είναι το καλύτερο εργαλείο για να συνδεθείτε και να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας.

Αναγνώριση κοινού στο Facebook: Εύρεση και στόχευση του κοινού που σας ενδιαφέρει, συμπεριλαμβανομένου του εκτιμώμενου μεγέθους και του κόστους της διαφήμισης.

Δημιουργικός σχεδιασμός: Θα δημιουργήσουμε όλες τις εικόνες που χρησιμοποιούνται για τις διαφημίσεις σας, με άριστες δημιουργικές ιδέες, σχεδιασμένες ειδικά για το κοινό σας.

Στατιστική Παρακολούθηση: Χρησιμοποιώντας συνδυασμό στοιχείων του Facebook Insights και του Google Analytics, σας αναφέρουμε λεπτομερώς την πρόοδο της καμπάνιας σας.

Υποβολή εκθέσεων σχετικά με την απόδοση της επένδυσης σας (ROI): Σας ενημερώνουμε με μηνιαίες αναφορές απόδοσης σχετικά με την απόδοση της επένδυσης (ROI).

Οι διαφημίσεις Facebook αποτελούν εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ λόγω των προηγμένων δυνατοτήτων στόχευσης που παρέχουν και του χαμηλού κόστους, πράγμα που τις καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

Αν ενδιαφέρεστε για τη δική σας επαγγελματική παρουσία στο Facebook με μια ξεχωριστή διαφημιστική καμπάνια για να προβληθείτε οικονομικά και αποδοτικά μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διαφημίσεις Facebook

Ελάτε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα σας, τις πωλήσεις σας, το κύρος σας, και το βασικότερο όλων, τα κέρδη σας, με μια διαφήμιση Facebook

Ζητήστε να σας Καλέσουμε ή Καλέστε μας στο 215.215.6005

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Scroll to Top