Viber Marketing

Το Viber Marketing, είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Με το Viber Marketing, και τη μαζική αποστολή Viber μηνυμάτων, αυξήστε την επισκεψιμότητά σας, ανεβάστε την αναγνωρισιμότητά σας και πετύχετε αύξηση των πωλήσεων.

Επιλέξτε σήμερα Viber Marketing!!!

Viber Marketing - Κινητό Viber

Τι είναι αυτό που κάνει το Viber και το Viber Marketing τόσο πολύ ξεχωριστό; Γιατί εταιρείες και μεγάλοι οργανισμοί χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα για τις διαφημιστικές τους υπηρεσίες.

Όταν σκεφτόμαστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, οι περισσότεροι από εμάς σκέφτονται αμέσως τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα, ωστόσο, υπάρχει μια εφαρμογή που είναι πράγματι πρωτοπόρος στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση σε πολλές χώρες, και αυτή η εφαρμογή είναι το Viber.

Το Viber είναι ένα λογισμικό πολλαπλών πλατφορμών voice over IP και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 190 χώρες.

Το Viber είναι πράγματι μια εξαιρετική πλατφόρμα για ανταλλαγή μηνυμάτων και κοινωνικοποίηση, αποδεικνύεται επίσης ένα σημαντικό εργαλείο μάρκετινγκ και διαφήμισης για τις επιχειρήσεις.

Η μαζική αποστολή Viber μηνυμάτων και το Viber Marketing είναι μια νέα, καινοτόμος και οικονομική υπηρεσία στον τομέα προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων που κερδίζει καθημερινά έδαφος.

Το Viber Marketing και γενικότερα το Mobile Marketing για μαζική αποστολή μηνυμάτων, αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους μάρκετινγκ και το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι μεγάλο.

Η αγορά συνεχώς εξελίσσεται και γίνεται όλο και πιο απαιτητική για υπηρεσίες και προϊόντα με ξεκάθαρο προσανατολισμό, λόγο μεγάλου ανταγωνισμού πλέον οι διαφημίσεις πρέπει να γίνονται πιο άμεσες και προσωπικές προς τους δυνητικούς πελάτες, η διαφήμιση στο Viber ήρθε να προσφέρει αυτή ακριβώς την υπηρεσία με πολύ καλύτερο τρόπο από το κλασικό SMS

Με περισσότερους από 3 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στην Ελλάδα, το Viber Marketing βρίσκεται ανάμεσα στους δέκα καλύτερους τρόπους προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών όπως προαναφέραμε.

Ας δούμε τι κάνει το Viber Marketing και τα μηνύματα Viber τόσο πολύ ξεχωριστά.

Διαφήμιση Στο Viber

Η μαζική αποστολή Viber μηνυμάτων είναι η καλύτερη και φθηνότερη εναλλακτική λύση.

Ασφαλές στη χρήση.

Η επικοινωνία σας μέσω του Viber είναι ασφαλής, τα μηνύματα Viber που αποστέλλετε και παραλαμβάνετε δεν διαβάζονται και δεν αναλύονται ποτέ για σκοπούς διαφήμισης ή άλλους σκοπούς, σε αντίθεση με πολλές άλλες εφαρμογές.

Στην σημερινή εποχή, όπου τα νέα για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μας λαμβάνουν χώρα σχεδόν καθημερινά, οι χρήστες προτιμούν τις εφαρμογές που παρέχουν ένα κάποιο βαθμό προστασίας των δεδομένων τους, αυτό κάνει την εφαρμογή δημοφιλή και την διαφήμιση στο Viber πετυχημένη.

Εκτός των παραπάνω το Viber δεν αποθηκεύει ποτέ τις συνομιλίες ή τις κλήσεις σας για μελλοντική χρήση. Αυτός είναι ο λόγος που το Viber Marketing και η μαζική αποστολή Viber μηνυμάτων θεωρείται ως μία από τις ασφαλέστερες εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Είναι δημοφιλές.

Το Viber είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και επικοινωνίας σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, πολλές και μεγάλες εταιρείες το χρησιμοποιούν επίσης για να κάνουν μαζική αποστολή Viber μηνυμάτων με σκοπό την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Google, περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο χρήστες είναι εγγεγραμμένοι στο Viber, καθιστώντας το μία από τις κορυφαίες εφαρμογές στο Google Play.

Δεδομένου ότι τόσοι πολλοί χρήστες είναι εγγεγραμμένοι και με περισσότερους από 3 εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα, η διαφήμιση Viber είναι επιλογή που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτη, η μαζική αποστολή Viber σε υποψήφιους και υπάρχοντες πελάτες είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε αύξηση κερδών.

Καλύτερη και φθηνότερη εναλλακτική λύση.

Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας εάν είστε νέα επιχείρηση ή έχετε χαμηλή χρηματοδότηση.

Τα μηνύματα Viber και η μαζική αποστολή Viber μηνυμάτων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους διαφήμισης, εάν βρίσκεστε σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες.

Επίσης, με τα SMS, υπάρχει ένα όριο στο περιεχόμενο που μπορείτε να στείλετε, π.χ. δεν μπορείτε να στείλετε γραφικό περιεχόμενο ή μεγάλες εικόνες στους πελάτες σας, αλλά με τα μηνύματα Viber και τη μαζική αποστολή Viber μηνυμάτων, μπορείτε. Αυτό συνεπάγεται αυτόματα ότι η συνολική στρατηγική marketing και πιο συγκεκριμένα το Viber Marketing είναι βέβαιο ότι θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

Διαφήμιση Στο Viber

Μαζική αποστολή Viber μηνυμάτων - Παράδοση και αναλογία κλικ.

Τα μηνύματα Viber και η μαζική αποστολή Viber μηνυμάτων έχουν εξαιρετικό ποσοστό παράδοσης, σχεδόν 100% και λειτουργούν το ίδιο για κάθε λειτουργικό σύστημα από το iOS έως και το Android.

Επίσης, η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων είναι πολύ καλή, με ποσοστό μεγαλύτερο του 75%, αυτό φυσικά σημαίνει, ότι είναι πιθανό πολλοί περισσότεροι χρήστες να κάνουν κλικ στα μηνύματα Viber που στέλνετε ή σε μια διαφήμιση στο Viber που κάνετε σε σχέση με άλλες πλατφόρμες.

Επιπλέον, η εφαρμογή έχει απίστευτη ανταπόκριση και εύκολη αλληλεπίδραση, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας σε προσωπικό επίπεδο, και τυχόν προβλήματα με υπηρεσίες ή προϊόντα μπορούν να επιλυθούν γρήγορα.

Σχεδόν το 90% των μηνυμάτων του Viber ανοίγουν αμέσως, μέσα σε 3 λεπτά από τη λήψη τους, σύμφωνα με μια μελέτη, γεγονός που καθιστά τη διαφήμιση στο Viber και τη μαζική αποστολή Viber μηνυμάτων μια από τις καλύτερες, αποτελεσματικές και απαραίτητες τεχνικές διαφήμισης.

Διαφήμιση Στο Viber

Μηνύματα Viber - Μαζική Αποστολή Viber Μηνυμάτων - Πλεονεκτήματα

Viber Marketing – Κινητό με διαφήμιση

ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ SMS

ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ VIBER ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΩΣ 1000 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΕΩΣ 20 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ SMS

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ SMS

ΚΟΥΜΠΙ CALL TO ACTION ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Viber Marketing

Ελάτε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα σας, τις πωλήσεις σας, το κύρος σας, και το βασικότερο όλων, τα κέρδη σας, με Viber Marketing

Social Rating
5.0
Based on 76 reviews
Google Rating
5.0
Based on 68 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 8 reviews
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7