Διαφημίσεις Instagram

Οι Διαφημίσεις Instagram, είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Με τις Διαφημίσεις Instagram, αυξήστε την επισκεψιμότητά σας, ανεβάστε την αναγνωρισιμότητά σας και πετύχετε αύξηση των πωλήσεων.

Επιλέξτε σήμερα Διαφήμιση Instagram!!!

Διαφημίσεις Instagram – Κινητό Instagram

Είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας στην φράση “Οι καλύτερες διαφημίσεις λένε μια ιστορία. Και οι καλύτερες ιστορίες λέγονται με συναρπαστικά γραφικά και δυνατή μουσική” ή με διαφημίσεις Instagram.

Αυτός είναι ο και λόγος για τον οποίο το Instagram είναι μια συναρπαστική πλατφόρμα για να διαφημιστείτε.

Το Instagram, έχει 400 εκατομμύρια χρήστες που συνεχώς αυξάνονται, έχει επίσης απρόσκοπτη δυνατότητα κοινής χρήσης με άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter, καθιστώντας τις διαφημίσεις Instagram μια ιδιαίτερα βιώσιμη επένδυση, όπου η επιχείρησή σας μπορεί να πει τις δικές της ιστορίες και να αναπτύξει δημιουργική σχέση με τους υποψήφιους πελάτες σας.

Οι διαφημίσεις στο Instagram είναι επωφελείς τόσο για τις μεγάλες επιχειρήσεις όσο και για τις μικρές, δίνοντας στην επιχείρησή σας μια δυνατή αρχή, είτε εστιάζετε σε μια τοπική αγορά είτε σε μια παγκόσμια.

Θεωρείστε το Instagram σαν μια μορφή “τέχνης”, κυριολεκτικά, οι άνθρωποι επισκέπτονται το Instagram όχι μόνο για να δουν τις εικόνες των φίλων και της οικογένειάς τους, αλλά και για να αποκτήσουν άποψη από τις δραστηριότητες και τις εταιρείες που τους ενδιαφέρουν.

Το Instagram προσφέρει δυνατότητα δημιουργίας διαφημίσεων, χρησιμοποιώντας βίντεο, εικόνες, και την λειτουργία carousel.

Διαφημίσεις Instagram

Η Διαφήμιση Instagram, είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Όταν πρόκειται για Instagram, η δημιουργικότητα είναι το “τραίνο” που θα σας μεταφέρει στην κορυφή της επιτυχίας και φέρει στην εταιρεία σας μεγάλο αριθμό ακόλουθων.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην AiO σχετικά με τις εικόνες που θέλετε να εμφανίσετε, και στη συνέχεια θα αναπτύξουμε μια διαφημιστική καμπάνια Instagram που θα επιτρέψει σε στοχοθετημένους χρήστες να μάθουν περισσότερα για το προϊόν, την υπηρεσία σας ή την ίδια την εταιρεία σας.

Η ομάδα κοινωνικών δικτύων της AiO θα χρησιμοποιήσει τρεις δημιουργικές διαφημίσεις την ημέρα στο Instagram και αυτό θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε μεγάλο αριθμό ακόλουθων που θα σας βοηθήσουν να κάνετε γνωστή την επωνυμία και τα προϊόντα σας με αυξημένες οπτικές εμπειρίες.

Η AiO και η εξειδικευμένη ομάδα κοινωνικών δικτύων, μέσω των διαφημίσεων Instagram θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμία σας, θα αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και θα αυξήσει τις μετατροπές των χρηστών σε πελάτες.

Διαφημίσεις Instagram

Η Διαφήμιση Instagram είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Εάν βρίσκεστε στο σημείο όπου αμφισβητείτε τη σημασία που μπορεί να έχει η διαφήμιση Instagram για την εταιρεία σας, φανταστείτε τα 300 εκατομμύρια άτομα που επισκέπτονται το Instagram κάθε μήνα και πώς πολλά από αυτά τα άτομα μπορούν να γίνουν μελλοντικοί πελάτες σας.

Το Instagram διαφέρει από τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, λόγω του ότι οι άνθρωποι επισκέπτονται το Instagram για ενδιαφέρουσες οπτικές εμπειρίες, δεν τους ενδιαφέρουν οι βασικές πληροφορίες στις καθιερωμένες μορφές τους, θέλουν κάτι που να τους ενθουσιάζει οπτικά.

Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα την κύρια ιδέα που αφορά τις διαφημίσεις Instagram, θα σας βοηθήσουμε. Συγκεκριμένα, η κύρια ιδέα είναι η “οπτικοποίηση”.

Το Instagram χρησιμοποιεί την οπτική δημιουργικότητα για να προσελκύσει την προσοχή των καταναλωτών σε άλλο επίπεδο.

Όταν πρόκειται για διαφήμιση Instagram, η AiO και η εξειδικευμένη ομάδα κοινωνικών δικτύων θα το κάνει απλό για την επιχείρησή σας, ξεπερνώντας και ολοκληρώνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Καλέστε μας σήμερα για να ξεκινήσετε διαφήμιση Instagram! Μια πλατφόρμα από την οποία οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν έχουν ακόμη επωφεληθεί.

Διαφημίσεις Instagram

Λιτές και εντυπωσιακές, οι διαφημίσεις στο Instagram εμφανίζονται στο επίκεντρο της οπτικής έμπνευσης.

Υπάρχουν πέντε κύριοι τύποι διαφημίσεων Instagram για να διαλέξετε, εάν ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα, να κερδίσετε περισσότερες επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας ή να αυξήσετε τις λήψεις κάποιας εφαρμογής σας για κινητά, η διαφήμιση Instagram μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση σε ένα τεράστιο και αφοσιωμένο κοινό. Διαβάστε παρακάτω μια μικρή ανάλυση των τύπων διαφημίσεων του Instagram.

Instagram Stories ads (Διαφήμιση Instagram Stories).
Στα Instagram Stories, οι χρήστες θα συναντήσουν διαφημίσεις πλήρης οθόνης καθώς μετακινούνται στην ροή τους. Αυτή η λειτουργία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Instagram αλληλοεπιδρούν με τις διαφημίσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να αισθάνονται ότι είναι στην διαφήμιση.

Instagram Photo ads (Διαφήμιση Instagram Φωτογραφιών).
Με τις διαφημίσεις φωτογραφιών, οι επιχειρήσεις μπορούν να προβάλουν την ιστορία τους και να δείξουν τα προϊόντα τους με τη χρήση εικόνων. Προωθήστε την επωνυμία σας, σε ένα μεγάλο και ευρύ κοινό ή μόνο σε συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών με εγγυημένες εμφανίσεις.

Instagram Video ads (Διαφήμιση Instagram Βίντεο).
Μπορείτε να κάνετε διαφημίσεις βίντεο Instagram έως και 60 δευτερόλεπτα, αλλά σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από επίσημες πηγές, τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα του βίντεο είναι το πιο σημαντικά, αν μπορείτε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον των χρηστών σας σε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι πιθανότερο να παραμείνουν και να τους κερδίσετε.

Instagram Multi-Photo Carousel ads (Διαφήμιση Instagram με εναλλασσόμενες εικόνες – καρουσέλ).
Με τις διαφημίσεις καρουσέλ, οι χρήστες του Instagram μπορούν να πατήσουν να δουν πρόσθετες εικόνες, όπως και ένα κουμπί κλήσης για δράση (call-to-action) που θα τους μεταφέρει στην ιστοσελίδα σας για να δουν περισσότερες πληροφορίες, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι όσο καλύτερη είναι η landing page που έχετε κατασκευάσει τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε πελάτες.

Instagram Collection ads (Διαφήμιση Instagram με συλλογή).
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μορφή συλλογής για να δώσετε έμπνευση στο κοινό σας και να βοηθήσετε τους άλλους να ανακαλύψουν, να δουν και να αγοράσουν προϊόντα. Χρησιμοποιήστε βίντεο ή εικόνες (ή και τα δύο) για να πείτε μια ολοκληρωμένη ιστορία που εστιάζει σε ένα προϊόν ή lifestyle.

Διαφημίσεις Instagram

Οι Διαφημίσεις Instagram, είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Οι διαφημίσεις είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τις εταιρείες να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους και τη συμμετοχή των ακόλουθων τους στα κοινωνικά μέσα.

Είναι η καλύτερη πλατφόρμα για κινητά και έχει το υψηλότερο ποσοστό χρήσης κινητού από όλα τα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι καταναλωτές, παρακολουθούν τους λογαριασμούς των κοινωνικών τους δικτύων με τα τηλέφωνά τους, το Instagram ήταν σε θέση να δημιουργήσει μια εμπειρία διαφήμισης που συνδυάζεται άψογα με την τυπική εμπειρία του χρήστη – οδηγώντας τον σε έναν ομαλό και εξορθολογισμένο τρόπο χρήσης.

Η AiO και η εξειδικευμένη ομάδα κοινωνικών δικτύων, μέσω των διαφημίσεων Instagram θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμία σας, θα αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και θα αυξήσει τις μετατροπές των χρηστών σε πελάτες.

Διαφημίσεις Instagram

Ελάτε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα σας, τις πωλήσεις σας, το κύρος σας, και το βασικότερο όλων, τα κέρδη σας, με μια διαφήμιση Instagram

Ζητήστε να σας Καλέσουμε ή Καλέστε μας στο 215.215.6005

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Scroll to Top