Διαφημίσεις LinkedIn

Οι Διαφημίσεις LinkedIn, είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Με τις διαφημίσεις linkedin, αυξήστε την επισκεψιμότητά σας, ανεβάστε την αναγνωρισιμότητά σας και πετύχετε αύξηση των πωλήσεων.

Διαφημίσεις Linkedin – Κινητό Linkedin

Το LinkedIn είναι ένα κοινωνικό δίκτυο ειδικά σχεδιασμένο για επιχειρήσεις και γενικότερα για επαγγελματίες, οι διαφημίσεις LinkedIn είναι ένας άμεσος και αποδοτικός τρόπος να τους προσεγγίσετε.

Ο βασικός σκοπός του ουσιαστικά είναι να προσφέρει μια πλατφόρμα διασύνδεσης μεταξύ των επαγγελματιών και των συνεργατών τους.

Πάνω από 65 εκατομμύρια επαγγελματίες χρησιμοποιούν το LinkedIn για να συνδέσουν τις επιχειρήσεις τους και τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Σε αντίθεση με άλλα κοινωνικά δίκτυα στα οποία μπορείτε να γίνετε “φίλοι” με οποιονδήποτε και με όλους, το LinkedIn ασχολείται περισσότερο με την οικοδόμηση στρατηγικών σχέσεων.

Τα πόσα άτομα συνδέονται με εσάς είναι λιγότερο σημαντικό από αυτά με τα οποία συνδέεστε, στην πραγματικότητα, το LinkedIn σταματά να δείχνει τον πραγματικό αριθμό των συνδέσεών σας μόλις έχετε 500, επειδή ο σκοπός είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα.

Το LinkedIn διαθέτει μέλη σχεδόν από κάθε επαγγελματική κατηγορία και χώρα, και είναι γεγονός ότι πολλά στελέχη μεγάλων εταιρειών βρίσκονται στο LinkedIn ανεξάρτητα από το αν είναι οι εταιρείες τους μέσα σε αυτό.

Λειτουργώντας με την λογική των “έξι βαθμών διαχωρισμού”, η σύνδεση ξεκινάει με εκείνους που γνωρίζετε και που σας γνωρίζουν και μέσω αυτών δημιουργείται ένα μεγαλύτερο δίκτυο με σκοπό την απόκτηση πόρων, την εξεύρεση πελατών και την οικοδόμηση συμμαχιών και συνεργασιών.

Διαφημίσεις LinkedIn

Οι Διαφημίσεις LinkedIn, είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Το LinkedIn είναι ιδανικό για την οικοδόμηση συνδέσεων πιθανών πελατών, πιθανών συνεργατών ή απλά για να διατηρήσετε ανοικτές τις προοπτικές σας.

Το LinkedIn έχει τη δική του πλατφόρμα και το δικό του σύστημα διαχείρισης, διαφορετικό από τα άλλα δίκτυα, αλλά η χρήση του είναι λίγο πιο δύσκολη από τη χρήση των συνηθισμένων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης.

Η αρχή γίνεται δημιουργώντας έναν λογαριασμό και ένα προφίλ στο LinkedIn, ωστόσο η δικτύωση στο LinkedIn είναι πολύ διαφορετική, δεν θα βρείτε μέλη που δημοσιεύουν βίντεο με γατάκια ή εικόνες από τις διακοπές τους.

Το LinkedIn είναι ένας χώρος για επαγγελματίες, οπότε όλα προσανατολίζονται προς την επαγγελματική σταδιοδρομία και τις επιχειρήσεις. Καθώς δημιουργείτε το προφίλ σας και αναζητάτε συνδέσεις, εγκρίσεις και συστάσεις, θα πρέπει να είστε προσεκτικός.

Η διαφήμιση LinkedIn επιτρέπει σε όλους τους διαφημιζόμενους να στοχεύσουν τους χρήστες του LinkedIn με βάση τα ίδια στοιχεία που προσθέτουν οι χρήστες για να τοποθετηθούν ως επαγγελματίες ενός κλάδου στις σελίδες του προφίλ τους, καθώς και οποιεσδήποτε συνδρομές μπορεί να έχουν στις ομάδες ή τα φόρουμ του LinkedIn.

Διαφημίσεις LinkedIn

Οι Διαφημίσεις LinkedIn, είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Μπορεί να έχετε μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα, ένα πολύ καλά ισορροπημένο πλάνο κοινωνικών δικτύων, ισχυρές καμπάνιες Google Ads και καλά στημένο SEO, είναι καιρός να προσθέσετε και το LinkedIn στο γενικό πλάνο μάρκετινγκ.

Η AiO ως εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης διαφημίσεων, συνιστά, συχνά LinkedIn στους πελάτες μας που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, εάν προσφέρετε μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και επιδιώκετε μεγαλύτερη έκθεση και αναγνωρισιμότητα, οι διαφημίσεις LinkedIn μπορούν να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την επιχείρησή σας.

Όπως προαναφέραμε το LinkedIn μπορεί να είναι ιδιαίτερα στοχευμένο, επιτρέποντάς σας να εκθέσετε την επιχείρησή σας σε νέους πελάτες.

Επίσης, σάς επιτρέπει να στοχεύετε τις διαφημίσεις σας σύμφωνα με τον επαγγελματικό τίτλο εργασίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, όταν είναι απαραίτητο.

Ακόμα μία λειτουργία στόχευσης που σας προσφέρει το LinkedIn είναι η ενέργεια να στοχεύσετε συγκεκριμένες εταιρείες με όνομα, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά εάν έχετε πλήρη κατάλογο πιθανών πελατών ή βιομηχανιών στην περιοχή σας.

Διαφήμιση LinkedIn

Οι Διαφημίσεις LinkedIn έχουν μεγάλες επιλογές στόχευσης για καλύτερα αποτελέσματα.

Τοποθεσία

Εργασιακές δεξιότητες

Βιομηχανία

Τίτλο εργασίας

Μέγεθος εταιρείας

Ηλικιακό εύρος

Εκπαιδευτικό Επίπεδο

Γένος

Επίπεδο αρχαιότητας

Χρόνια εμπειρίας

Λειτουργία εργασίας

Ομάδες LinkedIn

Διαφημίσεις LinkedIn

Η διαφήμιση LinkedIn μπορεί να οδηγήσει σε μαζική ροή επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας ή στο eshop σας.

Διαφήμιση LinkedIn

Η Διαφήμιση LinkedIn, είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Η μοναδική μας προσέγγιση στη διαφήμιση LinkedIn είναι κατασκευασμένη ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Δημιουργούμε προσαρμοσμένες καμπάνιες που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους σας με προσιτό προϋπολογισμό.

Εξετάζουμε τον ανταγωνισμό σας και τον κλάδο σας για να μάθουμε τι μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας μοναδική, και αναπτύσσουμε μια στρατηγική για να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Κάθε διαφήμιση LinkedIn περιέχει μια μικρή εικόνα, μια σύντομη επικεφαλίδα και ένα μικρό κείμενο και στο τέλος επιλέγετε έναν προορισμό για όποιον κάνει κλικ στη διαφήμιση.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα στο LinkedIn είναι το κόστος. Οι πελάτες πληρώνουν ανά κλικ οπότε το κόστος είναι συχνά χαμηλό, ωστόσο οι εμφανίσεις μπορεί να είναι πολύ υψηλές, πράγμα που σημαίνει ότι η επιχείρησή σας θα εμφανίζεται μπροστά στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που αναζητάτε, με πολύ χαμηλό κόστος.

Για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο του 2017, ένας από τους πελάτες μας που πραγματοποιούσε τρεις LinkedIn διαφημίσεις και έλαβε σχεδόν 200.000 εμφανίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η επωνυμία του εμφανίστηκε σχεδόν 200.000 φορές στην ομάδα επαγγελματιών που στόχευε.

Όπως συμβαίνει με όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες pay-per-click, έτσι και στις διαφημίσεις LinkedIn συνιστούμε συχνές δοκιμές, ενημερώσεις και συχνή ανάλυση.

Το LinkedIn είναι η πρώτη πύλη για επαγγελματίες και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε την έκθεση της επιχείρησής σας, ειδικά εάν είστε επιχειρησιακοί προμηθευτές.

Δεδομένου ότι οι χρήστες του LinkedIn υποχρεούνται να εισάγουν μια σειρά λεπτομερειών σχετικά με τον εαυτό τους, μπορείτε να βελτιώσετε τον κοινό-στόχο σας με βάση διάφορους παράγοντες.

Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να εμπλέξετε πραγματικά εκείνους που θα ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Όταν γίνει σωστά, η διαφήμιση μπορεί να οδηγήσει σε μαζική ροή επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας και σε βελτιωμένο ποσοστό μετατροπής, που σημαίνει περισσότερες πωλήσεις και αναγνωρισιμότητα.

Διαφημίσεις LinkedIn

Οι Διαφημίσεις LinkedIn, είναι επένδυση με σίγουρη επιτυχία

Για επιχειρήσεις που αναζητούν μια προσιτή λύση διαφήμισης, η διαφήμιση LinkedIn είναι εξαιρετική επιλογή, όντως οικονομικότερη από άλλες εναλλακτικές λύσεις pay-per-click όπως το Google Ads και μπορεί με χαμηλό προϋπολογισμό να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η AiO και η εξειδικευμένη ομάδα της, θα “δουλέψει” μαζί σας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό κοινό-στόχο, θα δημιουργήσει την τέλεια διαφήμιση LinkedIn όπως και τις βελτιστοποιημένες σελίδες προορισμού.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δική σας διαφήμιση LinkedIn, να διαχειριστούμε τις καμπάνιες σας και να σας ενημερώνουμε σε κάθε βήμα.

Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε περισσότερες εμφανίσεις (με χαμηλότερο κόστος ανά επίσκεψη) και να μετατρέψετε περισσότερους υποψήφιους σε πελάτες!

Διαφημίσεις LinkedIn

Ελάτε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα σας, τις πωλήσεις σας, το κύρος σας, και το βασικότερο όλων, τα κέρδη σας, με μια διαφήμιση LinkedIn

Ζητήστε να σας Καλέσουμε ή Καλέστε μας στο 215.215.6005

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Scroll to Top